Currency:
Stomatologie

/

  • Ambrozia 3xBiotics Ambrozia3xBiotics
  • creme de masaj creme de masaj
  • sarea yin si yang sarea yin si yang
  • produsul anului green coffee-8kg

Apa de gura Paradontax

Fii primul care spune ceva despre acest produs

17,50 RON

Disponibilitate Nu este în stoc

Apa de gura Paradontax 500 ml fara alcool pentru utilizare zilnica ajuta la prevenirea sangerarilor gingivale. Actiunea de pana la 12 ore impotriva bacteriilor si reducerea eficienta a placii bacteriene iti ofera protectie activa impotriva sangerarilor gingivale. Parodontax apa de gura pentru utilizare zilnica contine o concentratie mica de clorhexidina care ajuta la pastrarea unui nivel redus al placii bacteriene. In combinatie cu periaj, de doua ori pe zi.

Descriere

Details

Ingrediente: Aqua, propylene glycol, sorbitol, PEG-40 hydrogenated castor oil, aroma, methylparaben, chlorhexidine digluconate, propylparaben, sodium fluoride, sodium saccharin, eugenol.
Contine fluorura de sodiu 0,0553% w/w (250 ppm fluor), digluconat de clorhexidina 0,06% w/v.
Apa de gura Paradontax Extra 500 ml fara alcool pentru utilizare zilnica ajuta la prevenirea sangerarilor gingivale. Actiunea de pana la 12 ore impotriva bacteriilor si reducerea eficienta a placii bacteriene iti ofera protectie activa impotriva sangerarilor gingivale. Parodontax apa de gura pentru utilizare zilnica contine o concentratie mica de clorhexidina care ajuta la pastrarea unui nivel redus al placii bacteriene. In combinatie cu periaj, de doua ori pe zi.
Sugestii de utilizare si/sau precautii (Mentiuni legale)
Instructiuni de folosire: Folositi de doua ori pe zi dupa periaj. Clatiti timp de 1 minut cu 10 ml de apa de gura, apoi aruncati. A nu se inghiti si a nu se clati cu apa dupa folosirea apei de gura. Atentie: A nu se lasa la indemana copiilor. Nu se recomanda copiilor cu varsta sub 12 ani decat la recomandarea medicului dentist sau a medicului de familie. Opriti utilizarea apei de gura si adresati-va imediat medicului in cazul in care va apar eruptii cutanate, umflaturi la nivelul buzelor, limbii sau fetei sau aveti dificultati in respiratie. Aceste efecte pot fi semnele unei reactii alergice severe care este foarte rara. Ca si in cazul altor produse de ingrijire orala, incetati utilizarea daca apar iritatii. A nu se bea din flacon. Poate provoca colorare.

Etichete

Etichetele produsului

  • No tags connected to product

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.

Comentarii

  1. Fii primul care spune ceva despre acest produs

Cati oameni, atatea opinii. Cate opinii, atatea drumuri.

Opinia dumnevoastră despre produs

Spuneti opinia despre: Apa de gura Paradontax