Currency:
Vitaminizant

Amrita 3xBiotics

Amrita 3xBiotics

Fii primul care spune ceva despre acest produs

33,52 RON

Disponibilitate In stoc

Amrita, cunoscută sub numele de hrana zeilor este obţinută printr-o tehnică specială de fermentaţie aerobă şi anaerobă, patentată, a polenului. Este cunoscut faptul că polenul are un conţinut proteic mare, sub formă de proteine, vitamine lipo şi hidrosolubile, minerale variate, oligopeptide şi aminoacizi. Sunt prezenţi toţi aminoacizii esenţiali într-un raport echilibrat. La acestea se adaugă echipamentul enzimatic deosebit de bogat, alcătuit din aproximativ 100 enzime (oxidoreductaze, hidrolaze, transferaze, izomeraze, lipaze) din Kombucha. Polenul împreună cu kombucha, reprezintă un produs deosebit de bogat nutriţional, sursă de proteină de inaltă calitate; cu un conţinut complex şi echilibrat de aminoacizi incadrat intr-o paletă variată de componente nutritive şi bioactive, toate elementele chimice care intră in constituţia corpului uman, ajută la menţinerea sănătăţii organismului. Flacon cu 60 de capsule.

Descriere

Details

Amrita 3xBiotics produse de pronatura

PREBIOTICS-PROBIOTICS-POSTBIOTICS-ENZYMES-ANTIOXIDANTS

Ingrediente/capsula: atomizat din polen poliform, fermentat in otet de kombucha si miere, uscat pe pat de maltodextrina 500mg; capsula (gelatina).

Amrita, cunoscută sub numele de hrana zeilor este obţinută printr-o tehnică specială de fermentaţie aerobă şi anaerobă, patentată, a polenului. Este cunoscut faptul că polenul are un conţinut proteic mare, sub formă de proteine, vitamine lipo şi hidrosolubile, minerale variate, oligopeptide şi aminoacizi. Sunt prezenţi toţi aminoacizii esenţiali într-un raport echilibrat. La acestea se adaugă echipamentul enzimatic deosebit de bogat, alcătuit din aproximativ 100 enzime (oxidoreductaze, hidrolaze, transferaze, izomeraze, lipaze) din Kombucha. Polenul împreună cu kombucha, reprezintă un produs deosebit de bogat nutriţional, sursă de proteină de inaltă calitate; cu un conţinut complex şi echilibrat de aminoacizi incadrat intr-o paletă variată de componente nutritive şi bioactive, toate elementele chimice care intră in constituţia corpului uman, ajută la menţinerea sănătăţii organismului.

Mod de utilizare: 1cps x 2/zi, inainte de mese, dimineata si seara, cu un pahar de apã platã, pe o perioadã de 4-6 luni.

AMRITA- “ FOOD OF THE GODS”
Produsul Amrita este un tonic cu actiune asupra intregului organism, oferind  o stare de bine generala. Asadar, isi castiga renumele de “hrana a zeilor” remarcandu-se ca un produs complet ce alimenteaza vitalitatea celor cinci loje energetice (rinichi, ficat, inima, stomac si plaman).

Cele cinci loje energetice reprezinta un concept al Medicinei Traditionale Orientale. Aceasta prezinta o varietate de practici medicinale folosite in Orientul Indepartat si dezvoltate pe parcursul a mii de ani. Conform acestor practici corpul trebuie tratat ca un intreg, fiecare parte a acestuia fiind interconectata cu celelalte. Organele corpului relationeaza conform “Teoriei celor cinci elemente” care asociaza elementele naturii (pamant, metal, lemn, apa si foc) cu grupuri de organe interne, formand astfel 5 loje energetice. (pamant- splina-pancreas, stomac; metal– plaman, intestin gros; apa-rinichi, vezica urinara, rinichi; lemn- ficat, vezica biliara; foc- inima, intestine subtire)

Considerat una dintre cele 3 comori ale sistemului de sanatate din Asia, jingul, alaturi de qi si shen, este cel mai important sistem energetic al organismului. Este asociat cu sursa de energie pentru sistemul de reproducere, tineretea, dezvoltarea psiho-motorie, funcționarea optimă a sistemului imunitar, energia mentala, vitalitatea, regenerarea si longevitatea.

 Aceasta sursa de energie, factor foarte important al sanatatii noastre, cuprinde:

-      jingul “congenital”, preluat de la genitori;

-    jingul “dobandit” pe care il putem hrani cu diferite remedii (ex: Amrita) si are capacitatea de a compensa un jing  “congenital” defectuos.

Amrita alimenteaza vitalitatea celor cinci loje energetice (rinichi, ficat, inima, stomac si plaman).

Hrana zeilor se obtine imitand procesele biologice prin care albinele creaza pastura (bee bread). Fermentatiile aerobe si anaerobe ale polenului in cultura de  kombucha sparg stratul de exina al polenului eliberand proteine, oligopeptide si toti  aminoacizii esentiali, peste o suta de enzime (oxidoreductaze, hidrolaze, transferaze, izomeraze, lipase etc.), flavonoide, polifenoli, fitosteroli, auxine si acizi nucleici, vitamine lipo- si hidrosolubile (A, C, D, E, K si complexul B) si minerale variate; contine astfel o gama completa de nutrienti cu principii terapeutice active. Asadar, este un complex de prebiotice, probiotice si postbiotice, dar si de antioxidanti.

Kombucha, numit in China antica “Elixirul sanatatii nemuritoare”, este o bautura cunoscuta de mai bine de 2000 de ani, cu efect asupra mentinerii sanatatii fizice si mentale; se obtine prin fermentarea prin colonie fermentarea ceaiului verde/negru cu colonie simbiotica de bacteria (ex: Gluconacetobacter xylinus) si drojdii (ex: Saccharomyces spp.). In  compozitie se regasesc acizi organici (acid acetic, acid butiric, acid gluconic, acid lactic, acid malic, acid oxalic, acid usnic), enzime, aminoacizi, polifenoli, complexul de vitamine B, vitamina C.

In compozitia “hranei zeilor” se regaseste acid acetic, substanta ce previne depunerile de grasime in exces si sustine pastrarea unei greutati in limite normale.

Etichete

Etichetele produsului

  • No tags connected to product

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.

Comentarii

  1. Fii primul care spune ceva despre acest produs

Cati oameni, atatea opinii. Cate opinii, atatea drumuri.

Opinia dumnevoastră despre produs

Spuneti opinia despre: Amrita 3xBiotics