Currency:
Pulberi

Campionul pulbere energovitaminizanta

Campionul pulbere energovitaminizanta

Fii primul care spune ceva despre acest produs

391,39 RON

Disponibilitate In stoc

Ambrozia, laptisorul de matca si larvele de trantor - produse ale stupului prin complexitatea de factori abiotici si biotici (probiotice) ajuta si la sanatatea florei intestinale. Reprezinta poate cei mai valorosi nutrienti alimentari bogati intr-o multitudine de aminoacizi esentiali si neesentiali, vitamine lipo si hidro solubile, saruri minerale si oligoelemente, precursori hormonali, flora microbiana (probiotice). Ele cresc capacitatea de adaptare la stresul fizic si psihic competitional fiind excelente adaptogene, dar in acelasi timp cresc si performanta sportiva a cabalinelor.

Descriere

Details

Ingrediente: Atomizat de polen poliflor fermentat in culturi de Kombucha, pe substrat de maltodextrina (adica, ce este ambrozia aici), Kombucha, Trigonella, Drojdie de  bere, Larve de trantor, Germeni de grau, Ghimbir, Seminte de kia, Catina, Laptisor de matca, Ginseng Siberian, Guarana, Scortisoara, Schizandra, Citrus aurantium.

 Vitalitatea celor cinci loje energetice

 

vedere microscop polen ambroziaAmbrozia, laptisorul de matca si larvele de trantor - produse ale stupului prin complexitatea de factori abiotici si biotici (probiotice) ajuta si la sanatatea florei intestinale. Reprezinta poate cei mai valorosi nutrienti alimentari bogati intr-o multitudine de aminoacizi esentiali si neesentiali, vitamine lipo si hidro solubile, saruri minerale si oligoelemente, precursori hormonali, flora microbiana (probiotice). Ele cresc capacitatea de adaptare la stresul fizic si psihic competitional   fiind excelente adaptogene, dar in acelasi timp cresc si performanta sportiva a cabalinelor. Efecte similare se obtin din celelalte componente: Ginseng Siberian, Germeni de grau, Ghimbir. Semintele de Kia reprezinta o excelenta sursa vegetala de omega-3. Catina, aduce un aport insemnat de polivitamine; performanta este imbunatatita de efectele Schizandrei, Guaranei, Scortisoarei si Citrus aurantius. Scortisoara creste utilizarea glucozei in celulele musculare si contine  numerosi antioxidanti. Guarana ajuta la cresterea metabolismului, iar Citrus aurantium prin intermediul peseudoeferinei imbunatateste  activitatea cardiovasculara. S-a demonstrat prin studii clinice ca Schizandra reduce transaminazele si creatin-fosfo-kinaza, ducand  la o recuperare rapida a organismului,  fiind de asemenea hepatoprotector si antioxidant.

Mod de utilizare: pentru intretinere  se administreaza 100g/zi/animal adult  la prima masa.  Se poate administra pe intreaga perioada a anului sau dupa necesitate.

Pentru sezonul competitional: 200g/zi administrat in 2 mese distincte (prima si a doua masa). Administrarea se incepe cu 6 zile inainte inceperii competitiei si se continua pe intreaga perioada competitionala.

Mod de prezentare: 3 kg

Etichete

Etichetele produsului

  • No tags connected to product

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.

Comentarii

  1. Fii primul care spune ceva despre acest produs

Cati oameni, atatea opinii. Cate opinii, atatea drumuri.

Opinia dumnevoastră despre produs

Spuneti opinia despre: Campionul pulbere energovitaminizanta