Currency:
Metabolism

Green Coffee fit

Green Coffee fit

Fii primul care spune ceva despre acest produs

45,05 RON

Disponibilitate In stoc

Produsul este un puternic antioxidant, un mijloc eficace ce ajuta la eliminarea radicalilor liberi din organism si lupta împotriva suprasolicitarii fizice si psihice. Acidul clorogenic din cafeaua verde, polifenolii din ceaiul verde; cafeina din guarana si psudo-efedrinele din portocalul amar, contribuie la accelerarea metabolismului, favorizând arderile depozitelor adipoase subcutanate, oferind avantajul mentinerii unei siluete de invidiat.
flacon cu 60 de capsule

Descriere

Details

Green Coffee fit ceai si capsule Medica ProNaturaIngrediente/capsula: extract din seminte de Cafea verde (Coffea arabica) cu 50% acizi clorogenici 250mg;

- pulbere din frunze de Ceai verde (Camellia sinensis) 50mg;
- extract hidroalcoolic 1:1 din seminte de Guarana (Paullinia cupana) (10% cafeina) pe baza de maltodextrina 15% si colorant caramel 5% 30 mg;
- pulbere din fructe de Portocal amar (Citrus aurantium) 20 mg.

Produsul este un puternic antioxidant, un mijloc eficace ce ajuta la eliminarea radicalilor liberi din organism si lupta împotriva suprasolicitarii fizice si psihice.

 

Acidul clorogenic din cafeaua verde, polifenolii din ceaiul verde; cafeina din guarana si psudo-efedrinele din portocalul amar, contribuie la accelerarea metabolismului, favorizând arderile depozitelor adipoase subcutanate, oferind avantajul mentinerii unei siluete de invidiat.

Mod de administrare: 1 cps/zi dimineata cu un pahar de apa plata, pe o perioada de 3 luni.

Utilizat împreuna cu Ceaiul Green Coffee Fit, capsulele Green Coffee fit sunt solutia ideala pentru reducerea apetitului si a greutatii corporale, un plus de energie si vitalitate.

 

Etichete

Etichetele produsului

  • No tags connected to product

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.

Comentarii

  1. Fii primul care spune ceva despre acest produs

Cati oameni, atatea opinii. Cate opinii, atatea drumuri.

Opinia dumnevoastră despre produs

Spuneti opinia despre: Green Coffee fit

Doctor Ionut Moraru va propune Asocierea Produselor