Currency:
Nutritech Sport Nutrition

Nutritech - Tribulus Terrestris

  • Ambrozia 3xBiotics Ambrozia3xBiotics
  • creme de masaj creme de masaj
  • sarea yin si yang sarea yin si yang
  • produsul anului green coffee-8kg

Nutritech - Tribulus Terrestris

Fii primul care spune ceva despre acest produs

26,36 RON

Disponibilitate In stoc

Nutritech - Tribulus Terrestris 60 cps.
TRIBULUS TERRESTRIS: este o planta folosita de secole in Grecia, India si Africa pentru a creste fertilitatea si a reintineri organismul. Studiile au demonstrat ca, desi nu contine hormoni, Tribulus Terrestris mareste nivelul de testosteron, care conduce la producerea de hormon luteinizat. Cand nivelul de hormon luteinizat este crescut, creste si productia de testosteron in organism. Scade nivelul de cortizol (hormon catabolic) din organism si induce o stare anabolica, ceea ce are ca rezultat o crestere semnificatiza a masei musculare pure.

Tribulus Terrestris, in combinatie cu o dieta specifica culturistilor, iti aduce cu fiecare capsula:
- crestere in masa si densitate musculara;
- crestere semnificativa a fortei;
- creste nivelul natural de testosteron al corpului;
- creste rata de absortie (anabolismul) proteinelor;
- creste libidoul si poate fi considerat un afrodisiac natural;
- nu face conversia in estrogen;
- nu are efecte negative asupra ficatului si nici alte reactii adverse asociate steroizilor sintetici.

Ingrediente/capsula: extract de Tribulus Terrestris 500 mg (minim 60% saponine), capsule de gelatina.
Utilizare: Ca supliment alimentar luati 1capsula de 1-3 ori pe zi, inainte de mese.are un puternic efect de marire a nivelului de hormon luteinizat, hormon responsabil cu stimularea secretiei naturale de testosteron,fara a avea reactii adverse ale steroizilor sintetici.

Descriere

Details

Nutritech - Tribulus Terrestris 60 cps. TRIBULUS TERRESTRIS: este o planta folosita de secole in Grecia, India si Africa pentru a creste fertilitatea si a reintineri organismul. Studiile au demonstrat ca, desi nu contine hormoni, Tribulus Terrestris mareste nivelul de testosteron, care conduce la producerea de hormon luteinizat. Cand nivelul de hormon luteinizat este crescut, creste si productia de testosteron in organism. Scade nivelul de cortizol (hormon catabolic) din organism si induce o stare anabolica, ceea ce are ca rezultat o crestere semnificatiza a masei musculare pure. Tribulus Terrestris, in combinatie cu o dieta specifica culturistilor, iti aduce cu fiecare capsula: - crestere in masa si densitate musculara; - crestere semnificativa a fortei; - creste nivelul natural de testosteron al corpului; - creste rata de absortie (anabolismul) proteinelor; - creste libidoul si poate fi considerat un afrodisiac natural; - nu face conversia in estrogen; - nu are efecte negative asupra ficatului si nici alte reactii adverse asociate steroizilor sintetici. Ingrediente/capsula: extract de Tribulus Terrestris 500 mg (minim 60% saponine), capsule de gelatina. Utilizare: Ca supliment alimentar luati 1capsula de 1-3 ori pe zi, inainte de mese.are un puternic efect de marire a nivelului de hormon luteinizat, hormon responsabil cu stimularea secretiei naturale de testosteron,fara a avea reactii adverse ale steroizilor sintetici.

Etichete

Etichetele produsului

  • No tags connected to product

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.

Comentarii

  1. Fii primul care spune ceva despre acest produs

Cati oameni, atatea opinii. Cate opinii, atatea drumuri.

Opinia dumnevoastră despre produs

Spuneti opinia despre: Nutritech - Tribulus Terrestris