Currency:
Spa & Welness

Crema hidratanta pt fata cu part de aur 45ml (AURUM)

Crema hidratanta pt fata cu part de aur 45ml (AURUM)

Fii primul care spune ceva despre acest produs

145,73 RON

Disponibilitate In stoc

Acidul hialuronic cu greutate moleculară mică (de la compania Soliance, Franța) hidratează eficient straturile profunde ale pielii. Complexul special Gidraporin ™(Franța) compus din miere de citrice și pectină protejează pielea împotriva uscării, conferă elasticitate și stimulează reînnoirea celulelor. Ionii de aur pur interacționează cu celulele pielii, literalmente trezindu-le la viață prin stimularea procesului de reînnoire. Proteine de grâu consolidează structura pielii, reface elasticitatea și conferă un aspect unic mătăsos. Extracte bioactive de ceai alb și flori de portocal tonifica celulele pielii, umplându-le cu energie pentru a rezista efectelor negative ale factorilor de mediu.

Descriere

Details

AURUM

Cremă hidratantă pentru față cu particule de aur

 

Acidul hialuronic cu greutate moleculară mică (de la compania Soliance, Franța) hidratează eficient straturile profunde ale pielii. Complexul special Gidraporin ™ (Franța) compus din miere de citrice și pectină protejează pielea împotriva uscării, conferă elasticitate și stimulează reînnoirea celulelor. Ionii de aur pur interacționează cu celulele pielii, literalmente trezindu-le la viață prin stimularea procesului de reînnoire.
Proteine de grâu consolidează structura pielii, reface elasticitatea și conferă un aspect unic mătăsos. Extracte bioactive de ceai alb și flori de portocal tonifica celulele pielii, umplându-le cu energie pentru a rezista efectelor negative ale factorilor de mediu.

 

 

AURUM

 

Gama AURUM reprezintă o serie de produse cosmetice unice pe bază de microparticule de aur coloidal PMG-WP (SUA). Are un efect antiîmbătrânire puternic care se bazează pe multifuncționalitatea metalului prețios, recomandată vârstei de 30+ ani.

Aurul crește semnificativ capacitatea pielii de a absorbi umezeala și de a conserva hidratarea fiind un îndrumător pentru vitamine, extracte din plante și alte elemente nutritive, care contribuie la livrarea lor exactă în celulele pielii.
Particulele de aur - 24 carate incluse în cosmeticele din gama Aurum au o biocompatibilitate excelentă, ele dau pielii o strălucire interioară unică, reînnoiesc celulele naturale și reduc severitatea ridurilor. 

Ingrediente premium pentru nutriție intensivă și hidratare: hialuronat de sodiu, ulei de argan marocan, extracte din ceai alb din zonele muntoase ale Chinei și flori de portocali meditaraneeni.

Etichete

Etichetele produsului

  • No tags connected to product

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.

Comentarii

  1. Fii primul care spune ceva despre acest produs

Cati oameni, atatea opinii. Cate opinii, atatea drumuri.

Opinia dumnevoastră despre produs

Spuneti opinia despre: Crema hidratanta pt fata cu part de aur 45ml (AURUM)

Doctor Ionut Moraru va propune Asocierea Produselor