Currency:
produse pronatura

Hoof help spray pentru ingrijirea copitei

Hoof help spray pentru ingrijirea copitei

Fii primul care spune ceva despre acest produs

80,92 RON

Disponibilitate In stoc

Combinatia dintre coada calului, urzica, tarate de grau aduce un aport suplimentar in siliciu, mineral esential in sanatatea articulatiilor, copitelor, unghiilor si a parului precum si in formarea de colagen si elastina (substante esentiale structurii intercelulare). Prin aportul benefic al mesteacanului se reduc edemele, iar actiunile: cicatrizantă, remineralizantă, hemostatică, regenerantă si antiinflamatorie ii sunt atribuite principilor active de tataneasa si castan. Uleiul de ricin are actiune emolienta si de intarire a copitei.

Descriere

Details

Ingrediente: Venin de albine ,Evodie,  Mesteacan, Castan , Tataneasa, Arnica, Otet , Coada calului , urzica, tarate grau , Ulei de ricin.

Combinatia  dintre coada calului, urzica, tarate de grau aduce un aport suplimentar in siliciu, mineral esential in sanatatea articulatiilor, copitelor,  unghiilor si a parului precum si in formarea de colagen si elastina (substante esentiale structurii intercelulare). Prin aportul benefic al mesteacanului se reduc edemele, iar actiunile: cicatrizantă, remineralizantă, hemostatică, regenerantă si antiinflamatorie ii sunt atribuite principilor active de tataneasa si castan. Uleiul de ricin are actiune emolienta si de intarire a copitei.

Mod de utilizare: Se administreaza de 2ori/zi pe copita si pe marginea superioara a copitei, unde se imbina cu chisita pe o zona de 1-2 cm de jur imprejurul copitei, inclusiv in interiorul copitei  pe furcuta. Nu se spala  minim o ora. Este indicat ca inainte de aplicare copita sa fie curatata foarte bine in apa calduta continand sare bruta. Mod de prezentare: 200 ml

Etichete

Etichetele produsului

  • No tags connected to product

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.

Comentarii

  1. Fii primul care spune ceva despre acest produs

Cati oameni, atatea opinii. Cate opinii, atatea drumuri.

Opinia dumnevoastră despre produs

Spuneti opinia despre: Hoof help spray pentru ingrijirea copitei