Currency:
Osteo-articular

Seminte de Chia

  • Ambrozia 3xBiotics Ambrozia3xBiotics
  • creme de masaj creme de masaj
  • sarea yin si yang sarea yin si yang
  • produsul anului green coffee-8kg

Seminte de Chia

Fii primul care spune ceva despre acest produs

59,23 RON

Disponibilitate In stoc

Chia, plantã originarã din Mexic, reprezintã o sursã de vitalitate si rezistentã pentru organism, având o valoare nutritionala deosebitã.
Semintele de chia au un continut bogat în acizi grasi Omega-3 si în alti fitonutrienti esentiali pentru starea de bine a organismului: vitamine, minerale, antioxidanti.
Flacon cu 60 capsule moi

Descriere

Details

Ingrediente/cps: ulei din seminte de Chia (Salvia hispanica) obtinut prin presarea la rece a semintelor (cu 60% acid linolenic, 15% acid linoleic si 200 ppm amestec de tocoferoli) 500mg, capsulã (gelatinã, glicerinã, apã purificatã).

Un NOU produs Medica ProNatura ce contine ulei din seminte de Chia (Salvia hispanica) folositã de civilizatiile INCA si MAYA ca o „super-mâncare care le dãdea energie”; „chia” înseamnã „putere”, este idealã în mentinerea tineretii si sãnãtãtii organismului datoritã continutului crescut de antioxidanti, fibre, proteine, acizi grasi esentiali Omega-3 si Omega-6, vitamine, minerale si aminoacizi.

Chia este o excelentã sursã ce stimuleazã imunitatea prin prevenirea degenerãrii celulelor; aliment benefic pentru cei care suferã de diabet; înlãturã factorii de risc care stau la baza declansãrii afectiunilor inimii, regleazã nivelul colesterolului din sânge, tensiunea arterialã. Continutul bogat în calciu este crucial pentru dezvoltarea unor oase puternice; este un aliment de bazã atât pentru copii, care sunt în crestere, cât si pentru femei, care sunt predispuse la osteoporozã.

Mod de utilizare: 1 x 2 cps/zi, dimineata si la prânz, înainte de masã, cu un pahar de apa plata pe o perioada de 1-3 luni.

Etichete

Etichetele produsului

  • No tags connected to product

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.

Comentarii

  1. Fii primul care spune ceva despre acest produs

Cati oameni, atatea opinii. Cate opinii, atatea drumuri.

Opinia dumnevoastră despre produs

Spuneti opinia despre: Seminte de Chia