Currency:
Probleme digestive

Soc

  • Ambrozia 3xBiotics Ambrozia3xBiotics
  • creme de masaj creme de masaj
  • sarea yin si yang sarea yin si yang
  • produsul anului green coffee-8kg

Soc

Fii primul care spune ceva despre acest produs

11,09 RON

Disponibilitate In stoc

-Florile de soc contin ulei volatil, acid cafeic, mucilagii si vitamina C, principii active responsabile de proprietatile produsului.
-Stimuleaza activitatea glandelor sudoripare, diureza si laxatia, fiind de ajutor pentru detoxifierea organismului si imbunatatind functionarea acestuia.
-De asemenea au efect antiseptic la nivel respirator, distrugand patogenii si sustinand in perioade de raceala si gripa.
-Usureaza respiratia prin favorizarea formarii si expectorarii secretiilor bronsice.
-Produsul sustine buna functionare a epiteliului renal, restabileste tranzitul intestinal normal si grabeste refacerea in urma infectiilor respiratorii.
Prezentare: 30 de capsule

Descriere

Details

Ingrediente:Soc flori pulbere (Sambuci flos pulvis) -Florile de soc contin ulei volatil, acid cafeic, mucilagii si vitamina C, principii active responsabile de proprietatile produsului. -Stimuleaza activitatea glandelor sudoripare, diureza si laxatia, fiind de ajutor pentru detoxifierea organismului si imbunatatind functionarea acestuia. -De asemenea au efect antiseptic la nivel respirator, distrugand patogenii si sustinand in perioade de raceala si gripa. -Usureaza respiratia prin favorizarea formarii si expectorarii secretiilor bronsice. -Produsul sustine buna functionare a epiteliului renal, restabileste tranzitul intestinal normal si grabeste refacerea in urma infectiilor respiratorii. Mod de administrare: Detoxifiere: - 1cps x 3/zi, inainte de mese, cu un pahar de apa Pi sau apa plata, pe o perioada de 3 luni. Afectiuni respiratorii: - 1cps x 3/zi, inainte de mese, cu un pahar de apa Pi sau apa plata, pana la restabilirea confortului.

Etichete

Etichetele produsului

  • No tags connected to product

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.

Comentarii

  1. Fii primul care spune ceva despre acest produs

Cati oameni, atatea opinii. Cate opinii, atatea drumuri.

Opinia dumnevoastră despre produs

Spuneti opinia despre: Soc

Doctor Ionut Moraru va propune Asocierea Produselor